Πολιτική απορρήτου

Η πολιτική απορρήτου περιέχει σημαντικές πληροφορίες σχετικά με το πώς εμείς, ως υπεύθυνοι για τα προσωπικά δεδομένα, επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών και των πελατών μας σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό για την Προστασία Δεδομένων (ΓΚΠΔ). Αυτή η πολιτική εφαρμόζεται σε καταστάσεις όπου η Golden Moose («Golden Moose», «εμείς», «εμάς» και «μας») επεξεργάζεται προσωπικές πληροφορίες που συλλέγονται από τον ιστότοπο και άλλους ψηφιακούς διαύλους όπου βρίσκονται.

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας ή/και άλλους ψηφιακούς διαύλους όπου ενεργά στέλνετε πληροφορίες σε εμάς, συμφωνείτε ότι τα προσωπικά σας στοιχεία υποβάλλονται σε επεξεργασία σύμφωνα με αυτήν την πολιτική απορρήτου.

Η πολιτική απορρήτου ισχύει από τις 23.09.2018 και αντικαθιστά όλες τις προηγούμενες πληροφορίες σχετικά με τη διαχείρισή μας των προσωπικών δεδομένων.

Προσωπικα δεδομενα

Τί είναι τα προσωπικά δεδομένα;

Τα προσωπικά δεδομένα είναι οι πληροφορίες που επιτρέπουν την ταυτοποίηση ενός φυσικού προσώπου. Ένα ταυτοποιούμενο φυσικό πρόσωπο είναι ένα άτομο που μπορεί να ταυτοποιηθεί έμμεσα ή άμεσα μέσω ονόματος, αριθμού κοινωνικής ασφάλισης, δεδομένων τοποθεσίας, διεύθυνσης IP ή άλλου παράγοντα που επιτρέπει την ταυτοποίηση.

Προσωπικά δεδομένα που μας παρέχετε

Σαν πελάτης μας, ενδέχεται σε σχέση με την παραγγελία σας, να μας παρέχετε προσωπικά δεδομένα. Αυτά μπορεί να είναι για παράδειγμα, το όνομα, η διεύθυνση και τα στοιχεία επικοινωνίας.

Προσωπικά δεδομένα που συλλέξαμε από εσάς ή από τρίτους

Κανένα προσωπικό στοιχείο δε συλλέγεται χωρίς τη συγκατάθεση σας. Θα πρέπει να μας το έχετε στείλει ενεργά, για παράδειγμα, μέσω μιας φόρμας στον ιστότοπο μας ή μέσω άλλων ψηφιακών διαύλων.

Σκοπός επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων

 • Για να διαχειριστούμε τις παραγγελίες σας και να εκπληρώσουμε τη δέσμευσή μας προς εσάς ως πελάτη όσον αφορά την πραγματοποίηση της παραγγελίας σας.
 • Για σκοπούς μάρκετινγκ μέσω χρήσης cookies.
 • Για σκοπούς μάρκετινγκ μέσω της διεύθυνσης email σας.
 • Για να παρέχουμε εξατομικευμένες υπηρεσίες και για να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες εξυπηρέτησης πελατών μας.

Παραλήπτες των προσωπικών δεδομένων σας

Δεν μοιραζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα με τρίτους, εκτός από τρίτους που μας βοηθούν να λειτουργήσουμε την επιχείρησή μας, να διαχειριστούμε τον ιστότοπό μας, να παραδώσουμε τα προϊόντα που παραγγείλατε από εμάς ή παρέχουν υπηρεσίες. Με την προϋπόθεση ότι οι τρίτοι συμφωνούν να διατηρήσουν τις πληροφορίες εμπιστευτικές και να μην τις χρησιμοποιήσουν για σκοπούς διαφορετικούς από τις υποχρεώσεις τους προς εμάς.

Περίοδος αποθήκευσης των προσωπικών σας δεδομένων

Αποθηκεύουμε τα προσωπικά σας στοιχεία για όσο διάστημα ο σκοπός για τον οποίο συλλέχτηκε αρχικά δεν έχει ολοκληρωθεί. Ο σκοπός της συλλογής διευκρινίζεται με τη συγκατάθεσή σας.

Ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα

Δεν συλλέγουμε ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα από εσάς.

Τα δικαιώματα σας

 • Δικαιούστε να ανακαλέσετε μια δεδομένη συγκατάθεση.
 • Δικαιούστε να ζητήσετε πληροφορίες σχετικά με τα προσωπικά σας στοιχεία που αποθηκεύουμε. Δικαιούστε να το κάνετε δωρεάν μία φορά τον χρόνο.
 • Μπορείτε επίσης να ζητήσετε να γίνουν αλλαγές για λανθασμένα προσωπικά στοιχεία και να ζητήσετε τη διαγραφή προσωπικών στοιχείων που έχουμε για εσάς.
 • Δικαιούστε να διαγράψετε τα προσωπικά δεδομένα που έχουμε αποθηκεύσει για εσάς.
 • Έχετε το δικαίωμα να αντιταχθείτε στον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα.
 • Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε να περιοριστεί η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων.
 • Έχετε το δικαίωμα να υποβάλετε καταγγελία σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων στην υπηρεσία Προστασίας Δεδομένων ή σε άλλη αρχή.

Τρίτα μέρη

Στον ιστότοπο, η Golden Moose ενδέχεται να συνδέσει ή να δημοσιεύει προϊόντα τρίτων. Οι ιστότοποι αυτοί λειτουργούν ανεξάρτητα από εμάς.

Αλλαγές στην πολιτική απορρήτου

Η Golden Moose διατηρεί το δικαίωμα να προβεί σε αλλαγές της πολιτικής της.

Τελευταία ενημέρωση: 23.09.2018

Επικοινωνία

Σε περίπτωση που έχετε ερωτήσεις σχετικά με την πολιτική απορρήτου ή τη διαχείριση των προσωπικών δεδομένων, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση support@goldenmoose.com