Η ιστορία μας

Το ουίσκι δεν είναι μόνο ένα φανταστικό ποτό, είναι πολύ περισσότερα. Είναι η εμπειρία που μετράει. Όταν όλες οι λεπτομέρειες είναι σωστές, δεν είναι μόνο ένα ποτό, είναι μια στιγμή χαλάρωσης, χρόνος με φίλους και μια στιγμή αναπόλησης. Μερικές φορές, ακόμη και το ξεκίνημα μιας αγάπης.

Για να δημιουργήσετε μια ιδανική ατμόσφαιρα δεν αρκούν μόνο τα ευχάριστα αρώματα. Οι μυρωδιές, οι ήχοι, οι οπτικές εντυπώσεις και η αίσθηση του ποτηριού στο χέρι ασκούν επίσης μεγάλη επιρροή. Όταν επιλέγουμε και αναπτύσσουμε τα προϊόντα μας, λαμβάνουμε υπόψη επακριβώς όλες τις λεπτομέρειες, επειδή ξέρουμε ότι αυτές έχουν σημασία. Όλες οι πτυχές είναι καλά μελετημένες. Το βάρος και το πάχος του ποτηριού, ο όγκος και η αεροστεγανότητα της καράφας καθώς και η στιβαρότητα της βάσης.

Αυτός είναι ο λόγος που ο ήχους του ποτού είναι τόσο καθαρός όταν γεμίζετε την καράφα, αυτός είναι ο λόγος που το ποτήρι εκπέμπει τη δική του φωνή όταν το τοποθετείτε στο τραπέζι και αυτός είναι ο λόγους που η καράφα έχει την ιδανική ισορροπία όταν γεμίζετε το ποτήρι.

Για κάθε μπουκάλι ουίσκι, κάποιος έχει επενδύσει ώρες, ημέρες, εβδομάδες, μήνες και χρόνια. Οι γνώσεις που απαιτούνται για την παρασκευή του ποτού μεταφέρονται από γενιά σε γενιά. Είναι μια τέχνη στην πιο ευγενική της μορφή. Με τα προϊόντα μας, θέλουμε να αποτίνουμε φόρο τιμής σε αυτήν την κληρονομιά.